Magazin

Cel mai mare în Moldova magazin de articole funerare de la RITUS. Sicrie şi sarcofage, coroane şi coşuri funerare, cruci funerare, haine şi încălţăminte decedaţi, veselă şi textile pentru pomană, candele şi lumânări, accesorii bisericeşti şi alte articole pentru înmormântare în asortiment, expuse pe suprafaţa de 2100 m. p.
Gama larga de accesorii funerare in stoc, prezentate pe peste 2100 m2. Cea mai bogată gamă de modele, forme, culori și stiluri.
Lucrăm direct cu cei mai mari furnizori de bunuri funerare, deci avem cele mai accesibile prețuri. Avem soluții pentru fiecare buget.
Consultanţii noştri vor răspunde la toate întrebările Dvs. în limbile română şi rusă, şi vor acorda ajutorul necesar la alegerea şi preluarea cumpărăturilor.
Toate articolele sunt expuse în săli spațioase, perfect curate și bine luminate, cu control de temperatură și umiditate. Astfel de condiții oferă siguranță maximă, fără praf, umezeală și pierderea culorilor.
Spaţiile magazinului nostru sunt accesibile pentru persoane cu mobilitate redusă: avem locuri speciale de parcare, uşi fără praguri, ascensor adaptat, la solicitare se oferă scaun rulant.
Modalităţi de plată disponibile: numerar, transfer bancar, carduri Visa şi MasterCard, Google Pay. Se eliberează bon de casă şi / sau factura fiscală.

Tur video panoramic 360°

360° Panoramic Video este un tur video cu slide-show de 360 de grade care poate fi vizionat pe orice platformă și dispozitiv. Activați regimul fullscreen. Folosiți gesturi standard pentru a privi în jur în interiorul videoclipului. Puteți derula înapoi la slide-ul dorit, puteți întrerupe videoclipul pentru a privi în jur în interiorul panoramei și/sau pentru a vizualiza fotografia mai detaliat.
Funerar.md Coroane.md Funeral.md Candele.md Sicriu.md Repatriere.md Pomana.md