RITUS 14888
Servicii funerare
Ритуальные услуги
RO/MDRU

Săli de priveghi

În premieră în Republica Moldova - săli de priveghi pentru funeralii cu suprafaţa 60, 57 şi 215 m. p. respectiv. Climatizare, muzica, mobilier, organizare funeralii, parcare.

Dric mortuar VIP Cadillac Escalade

Unica în lume, limuzina-dric Cadillac Escalade este cunoscută departe peste hotarele Moldovei. Avantajele principale ale acestuia sunt gradul înalt de carosabilitate, capacitatea (7 locuri pentru pasageri însoţitori) şi exteriorul modern şi laconic.

Repatrierea decedaţilor. Transport MD, CSI, UE

Transportarea decedaţilor în Republica Moldova din ţările ex-URSS şi Uniunea Europeană. Perfectarea actelor, îmbălsămare, pregătirea sicriului, organizarea şi monitorizarea transportării, recepţionare în loc de destinaţie.

Articole funerare şi monumente

Alegeţi în magazin sau din catalog: sicrie tapisate şi lacuite, sarcofagi de lux; coroane şi coşuri din flori vii şi artificiale; cruci metalice şi din lemn; monumente din granit, cavouri; haine pentru decedaţi, învelitori; seturi bisericeşti şi altele.

Sarcofagi de lux

Sarcofagi de lux sunt produse din soiuri nobile de lemn cu adăugarea elementelor din metale neferoase.

Transport special

Serviciul 14888 îşi extinde parcul de autovehicule în mod permanent. La moment acesta include transport operativ, autobuze şi dricuri mortuare de diferite clase, mărci şi capacităţi.

Repatrierea decedatului. Incărcătura 200

Decesul cuiva drag, este un eveniment tragic şi dificil de trecut pentru fiecare dintre noi. Iar, când decesul a avut loc în străinătate, durerea devine dublă.

Noţiunea "încărcătura 200" semnifică serviciul de transportare sau transferare a decedatului în cameră specializată, ermetică, de la locul decesului , până la locul eventualei înmormântări.

Transportarea corpului neînsufleţit este o procedura complexă, cu particularităţi specifice. Pentru a transporta corpul neînsufleţit este necesar de a prezenta toate actele aferente.

Dacă persoana a decedat peste hotare, trebuie să obţineţi autorizarea la ambasadă sau consulat, să efectuaţi înregistrarea decesului la toate instanţiile respective, să alegeţi sicriul sau conteinerul potrivit, să efectuaţi sudarea, să dispuneţi de transport funerar, să îmbarcaţi sicriul aero, portuar, feroviar, etc.

Repatrierea optimală a decedaţilor - autotransport 14888.

Compania Ritus-AV vă propune organizarea procesului de transportare a corpului neînsufleţit în Moldova din orice oraş din Rusia, precum şi din ţările învecinate. Consilierii noştri vor pregăti toate actele necesare pentru transportarea corpului neînsufleţit. La fel, noi efectuăm îmbălsămarea obligatorie a decedatului, pregătim sicriul pentru transportare, organizăm şi supraveghem procesul transportării, precum şi întâmpinăm la sosire.

Există câteva modalităţi de transportare a corpurilor neînsufleţite în raza administrativ-teritorială locală.

Transportul feroviar - este modalitatea cea mai ieftină, însă îndelungată, ce solicită acte aferente şi condiţii respective de păstrare. Transportul aerian – este o metodă rapidă, dar şi costisitoare. Transportul rutier - este modalitatea cea mai optimală.

Transportarea este efectuată în conteiner de zinc. Pentru a diminua cheltuielile Dvs. noi oferim un astfel de conteiner în arendă. Merită de menţionat că fiecare maşină funerară este dotată cu locuri confortabile pentru pasagerii de însoţire.

Pe harta Europei noi am indicat ţările, oraşele, localităţile şi direcţiile în care colaboratorii agenţiei noastre deja şi-au efectuat misiunea aceasta dificilă şi dureroasă.

Harta transportărilor efectuate de 14888

Mai jos sunt amplasate fotografiile localităţilor unde a lucrat agenţia Serviciilor Funerare 14888.

La alegerea firmei transportatoare, insistent vă recomandăm să reţineţi următoarele momente:

  • Cine va suporta cheltuielile vamale?
  • Cine va suporta cheltuielile de trafic, amenzi, asigurare?
  • Cine va plăti şoferului cazarea, mâncarea?
  • Cine va suporta cheltuielile stagnării imprevizibile?
  • Aflaţi dacă şoferul consumă alcool, deoarece la drum aceasta va provoca probleme grave.
  • Fixaţi distanţa conform spidometrului mare, deoarece transportatorul necinstit vă va mai adăuga 200-400 km surplus.
  • Verificaţi dacă anvelopele auto corespund standardelor tehnice preconizate iniţial (neconformitatea lor va costa sute de km în plus).
  • Aflaţi dacă transportatorul vă oferă darea de seamă financiară despre călătorie, cecul care vă va fi necesar în viitor.

Deseori ofertele aparent ieftine, în realitate sunt foarte costisitoare.

Pentru a vă avertiza de şarlatani va recomandăm să consultaţi compartimentul SECURITATE al sit-lui nostru.

Organizarea transportării corpului neînsufleţit, este o responsabilitate ce impune paralel şi soluţionarea unor probleme specifice. Dacă vă aflaţi într-o astfel de situaţie, vă recomandăm să apelaţi la numărul 14888, pentru a consulta specialiştii noştri.